بهترین کلینیک خصوصی اعصاب و روان + خدمات و شماره تماس

بهترین کلینیک اعصاب و روان در تهران | مرکز جامع و تخصصی زیما درمان

همان طور که برای درمان بیماری‌های جسمانی به بیمارستان مراجعه می‌کنیم، برای مدیریت مشکلات اعصاب و روان نیز باید به بهترین کلینیک اعصاب و روان مراجعه کرد؛ این مراکز درمانی در دو حالت کلینیک خصوصی اعصاب و روان و کلینیک‌های دولتی، خدمات ارائه می‌دهند. کیفیت خدمات مراکز خصوصی، نسبت به مراکز دولتی بیشتر است! بنابراین، طبیعی است که هزینه درمان در کلینیک‌های اعصاب و روان خصوصی نیز بیشتر باشد.

افسردگی، اختلال دو قطبی، اختلال وسواس اجباری و اختلالات شخصیتی از جمله مشکلات قابل درمان هستند؛ امروزه بسیاری از اختلالات مرتبط با روان، از طریق مشاوره، دارو و درمان‌های نوین مانند درمان با rTMS برطرف می‌شوند! همچنین، برخی دیگر از بیماری‌ها مانند میگرن، پارکینسون، بیش فعالی در کودکان و اختلالات حافظه نیز در کلینیک‌های اعصاب و روان درمان می‌گردند.

کلینیک اعصاب و روان روان تحت نظر روانپزشکان و روانشناسان اداره می‌شود؛ بیماران با مشاهده علائم مربوط به اختلالات اعصاب و روان، می‌توانند به این کلینیک‌ها مراجعه کنند. پزشکان و روانشناسان، پس از بررسی و تشخیص اختلالات، بهترین روش درمان را برای آن‌ها بر می‌گزینند؛ در طول درمان، ممکن است فرد به داروهای روان یا گفتار درمانی یا مجموعه‌ای از روش‌های درمانی نیاز داشته باشد! تصمیم‌گیری در این باره، به عهده متخصصان حاضر در کلینیک اعصاب و روان خواهد بود.

فهرست مطالب

خدمات بهترین کلینیک اعصاب روان

اصلی‌ترین خدماتی که در کلینیک‌های اعصاب و روان به بیماران ارائه می‌شوند، درمان اختلالات مرتبط با روان است؛ در واقع، هنگامی که افراد، علائم مرتبط با انواع اختلالات روانی را مشاهده می‌کنند، بهتر است به یک روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنند. اغلب روانپزشکان و روانشناسان خوب و معتبر، در کلینیک‌های اعصاب و روان فعالیت دارند! بنابراین، فرد می‌تواند از طریق مراجعه به یک کلینیک اعصاب و روان معتبر، با بهترین روانپزشکان و روانشناسان ارتباط داشته باشد. مهم‌ترین خدمتی که کلینیک‌های دولتی و خصوصی اعصاب و روان به بیماران ارائه می‌دهند، شناسایی دقیق نوع اختلال و انتخاب بهترین روش درمان برای آن است.

چه زمانی به کلینیک اعصاب و روان مراجعه کنیم؟

بسیاری از افراد، بنا بر شرایط زندگی یا مسائل روانی در محیط کار و تحصیل خود، دچار مشکلاتی می‌شوند؛ برای مثال، ابتلا به بیماری افسردگی در افرادی که دچار شکست عاطفی شده، یا عزیزی را از دست می‌دهند، امری رایج است! همچنین، برخی از افراد پس از یک حادثه خطرناک یا ترسناک، دچار ترس و استرس شدید می‌شوند. در صورتی که به هر دلیلی، علائم مربوط به اختلالات روانی مختلف را در خود مشاهده کردید، بد نیست به یک کلینیک اعصاب و روان مراجعه کنید؛ زیرا در آن جا می‌توانید با یک روانشناس یا روانپزشک صحبت کرده و کمک بگیرید.

علائم و نشانه‌ها، بسته به شرایط زندگی و کاری شما، می‌توانند موقت یا دائمی باشند! در هر حال، یادگیری نحوه برخورد با این علائم و نشانه‌ها، به شما کمک می‌کند تا از تشدید آن‌ها جلوگیری کنید؛ ضمن اینکه گاهی ابتلا به یک اختلال، خطر ابتلا به سایر اختلالات روانی را نیز در پی دارد! اقدام زود هنگام برای درمان علائم یک بیماری اعصاب و روان، مانع از این مساله خواهد شد؛ در نظر داشته باشید که عدم درمان به موقع اختلالات روانی، می‌تواند بر کیفیت زندگی، کار و روابط شما تاثیر فراوانی داشته باشد.

کدام اختلالات روانپزشکی قابل درمان هستند؟

بسیاری از اختلالات روانپزشکی، از طریق مشاوره و مصرف داروهای روان قابل درمان هستند! حتی مواردی که نمی‌توان آن‌ها را به طور کامل درمان نمود، با روش‌های یاد شده قابل کنترل خواهند بود؛ تنها کافی است که به یک کلینیک اعصاب و روان معتبر مراجعه نمایید. 

از مهم‌ترین اختلالاتی که در کلینیک اعصاب روان قابل درمان هستند، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • درمان افسردگی
  • درمان بیماری دو قطبی
  • درمان استرس و اضطراب
  • درمان اختلال وسواس فکری و عملی
  • پرخوری عصبی
  • اختلالات خواب
  • روان درمانی و مشاوره

انواع داروهای روان

درمان دارویی برای بهبود سلامت روان، از درمان‌های خط اول به حساب می‌آید؛ بسته به نوع اختلال، داروهای روان متفاوتی برای بیمار تجویز می‌شوند؛ در ادامه، برخی از داروهای رایج برای هر یک از اختلالات اعصاب و روان را معرفی می‌کنیم:

داروهای ضد افسردگی

این داروها نه تنها برای درمان افسردگی، بلکه در درمان برخی اختلالات روانی دیگر نیز به کار می‌روند؛ تاثیر هر دارو بر هر فرد، می‌تواند متفاوت باشد! در هر حال، پزشک متخصص حاضر در کلینیک اعصاب و روان، بر اساس وضعیت بیمار و نیاز وی، نوع و مقدار دوز دارو را مشخص می‌کند

داروهای ضد اضطراب

داروهایی که برای درمان استرس و اضطراب تجویز می‌شوند نیز، انواع مختلفی دارند؛ بسته به شدت علائم بیمار، پزشک متخصص نوع خاصی از داروها را تجویز می‌کند. از مهم‌ترین داروهای ضد اضطراب، می‌توان به داروی بوسپیرون اشاره کرد؛ داروهای ضد تشنج مانند گاباپنتین یا پره گابالین نیز در این گروه از داروها قرار دارند.

داروهای روان برای درمان اختلالات روانی

داروهای ضد اختلالات روان پریشی

این گونه داروها، عموما برای درمان اختلال دو قطبی یا افسردگی اساسی تجویز می‌شوند؛ این داروها در افراد مختلف با توجه به دو جنبه، شدت بیماری و میزان واکنش بدن بیمار به دارو ، شیوه مصرف و دوز مصرفی متفاوتی دارد که باید توسط پزشک تعیین شود.

انواع روش‌های درمان بیماری‌های روان

برای درمان بیماری‌های روان، از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود؛ ناگفته نماند که برای برخی بیماران، باید ترکیبی از روش‌های مختلف به کار رود! رایج‌ترین روش‌های درمان بیماری‌ها در کلینیک اعصاب و روان، شامل موارد زیر خواهد بود:

  • مشاوره درمانی
  • درمان دارویی
  • درمان برخی اختلالات با دستگاه آر تی ام اس (rTMS)
  • شوک الکتریکی برای بیماران با علائم شدید

گاهی بیمار به اختلالات شدید دچار است؛ به طوری که نمی‌توان با روش‌های معمول او را درمان نمود! در این صورت، پزشک متخصص، دستور بستری وی را می‌دهد؛ در واقع، برای محافظت از سلامت روان بیمار، باید در یک کلینیک بستری اعصاب و روان از او مراقبت شود.

معرفی انواع بیماری‌های اعصاب و روان

پزشکان حاضر در کلینیک اعصاب و روان، می‌توانند انواع اختلالات روانی را درمان کنند؛ برخی از بیماری‌های اعصاب و روان، به کودکان و برخی دیگر به بزرگسالان مربوط می‌شوند. در بیماری‌هایی که بین کودکان و بزرگسالان مشترک هستند، ممکن است علائم بیماری کمی متفاوت باشند! افسردگی، استرس، پرخوری عصبی و وسواس، از بیماری‌هایی هستند که هر فرد با هر جنسیت و سن و سالی می‌تواند به آن‌ها مبتلا گردد؛ اما برای مثال، علائم پرخوری عصبی در کودکان و بزرگسالان، تفاوت‌های ظریفی دارند. این تفاوت‌ها را تنها یک پزشک متخصص می‌تواند تشخیص دهد.

در هر حال، انواع اختلالاتی که در کلینیک اعصاب و روان درمان می‌شوند، زیرمجموعه چند گروه اصلی هستند؛ تمامی این اختلالات را باید تحت نظر روانپزشک و با کمک درمان‌های سنتی و نوین، درمان نمود؛ عدم درمان یک اختلال، مانند استرس و اضطراب، می‌تواند باعث اختلال شدیدتر مانند افسردگی گردد! 

در ادامه این قسمت، به معرفی رایج‌ترین بیماری‌های روان می‌پردازیم:

رایج‌ترین بیماری‌های روان

تنوع بیماری‌هایی که در کلینیک اعصاب و روان درمان می‌شوند، زیاد است؛ اما هر کدام از آن‌ها، زیرمجموعه یک گروه اصلی خواهند بود. در ادامه، اصلی‌ترین زیرگروه‌های اختلالات عصبی را همراه با برخی از زیرمجموعه‌های آن‌ها، نام می‌بریم:

  • اختلالات اضطرابی شامل اضطراب فراگیر، اضطراب بیماری، اضطراب اجتماعی، انواع فوبیا، اختلال هراس (پانیک) و اضطراب جدایی
  • اختلالات افسردگی شامل افسردگی اساسی، افسردگی پس از زایمان، افسردگی فصلی (مثل افسردگی در فصل پاییز)
  • اختلالات دوقطبی
  • اختلالات نارسایی پیش از قاعدگی شامل علائم سندرم پیش از قاعدگی شدید
  • انواع روان پریشی‌ها از جمله اسکیزوفرنی
  • اختلالات مربوط به تروما و استرس شامل اختلال وسواس اجباری (OCD) و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)
  • اختلالات مرتبط با اوتیسم
  • اختلال بیش فعالی (ADHD) و کم توجهی
  • اختلالات شخصیتی از جمله اختلال شخصیت ضد اجتماعی، اختلالات شخصیت اجتنابی، اختلالات شخصیت مرزی، اختلالات شخصیت وابسته، اختلالات شخصیت هیستریونیک، اختلالات شخصیت خودشیفتگی، اختلالات شخصیت وسواسی اجباری، اختلالات شخصیت پارانوئید، اختلالات شخصیت اسکیزوئید، اختلالات شخصیت اسکیزوتایپی
  • انواع اختلالات خواب شامل بی‌خوابی، پرخوابی، تغییر ریتم شبانه روزی خواب و بیداری، نارکلوپسی، اختلال کابوس، پاراسومنیا، حرکت سریع چشم، راه رفتن در خواب، وحشت شبانه، سندرم پای بی‌قرار، آپنه خواب
  • اختلالات خوردن شامل پرخوری عصبی، عدم مصرف مواد غذایی کافی، بی‌اشتهایی عصبی، پیکا و اختلال نشخوار
  • اختلالات اعتیاد و مصرف مواد مانند اعتیاد به مواد مخدر

خطرناک‌ترین بیماری‌های روان

انواع اختلالات روانی که در قسمت قبل معرفی کردیم، بیماری‌های رایجی هستند که هر شخص می‌تواند به آن‌ها مبتلا شود؛ علت آن‌ها، می‌تواند شرایط سخت زندگی یا یک آسیب مغزی باشد! در هر حال، عمده آن‌ها را می‌توان با مراجعه به یک کلینیک اعصاب و روان، درمان نمود.

اختلالاتی که در کلینیک اعصاب و روان درمان می‌شوند

اما اختلالات دیگری نیز وجود دارند، که از خطرناک‌ترین بیماری‌های روان هستند! برای مثال، فرد همواره توهم آن را دارد که عزیزترین فرد زندگی وی، قصد آسیب یا کشتن او را دارد؛ یا حتی ممکن است بیماری به حدی شدید باشد، که اشیای غیرعادی را قابل خوردن بداند! این گونه اختلالات، واقعا غیرطبیعی و خطرناک هستند؛ برخی از ترسناک‌ترین و خطرناک‌ترین بیماری‌های اعصاب و روان عبارتند از:

  • سندرم آلیس در سرزمین عجایب
  • سندرم دست بیگانه
  • آپوتمنوفیلیا
  • بونتروپی
  • توهم کاپگراس
  • لیکانتروپی بالینی
  • توهم کوتارد
  • سندرم دیوژن
  • اختلال ساختگی
  • اختلال وسواس فکری-عملی
  • سندرم پاریس
  • فراموشی تکراری
  • سندرم استندال

متخصص اعصاب روان کیست و چه کار می‌کند؟

پزشکانی که در کلینیک اعصاب و روان فعالیت می‌کنند، روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان نام دارند؛ آن‌ها برای درمان چالش‌های سلامت روان، آموزش دیده‌اند. به همین دلیل، افرادی که به انواع اختلالات اعصاب و روان از جمله افسردگی، وسواس یا اضطراب مبتلا می‌شوند، می‌توانند به آن‌ها مراجعه کنند.

روانپزشک یا متخصص حاضر در کلینیک اعصاب و روان، برای تشخیص هر یک از اختلالات یاد شده، علائم روحی و جسمی بیمار را بررسی می‌کند؛ انجام معاینه فیزیکی، و بررسی نتایج آزمایش‌ها و ارزیابی‌های روانشناختی نیز برای تشخیص دقیق اختلالات روانی لازم است. یک متخصص اعصاب و روان، می‌داند که برای هر یک از اختلالات روانی، چه روش‌های درمانی مناسب است؟ او می‌تواند علاوه بر روش‌های روان درمانی با گفتار و مشاوره، داروهایی را برای بهبود سریع‌تر بیمار تجویز نمایند.

تفاوت روانپزشک و روانشناس چیست؟

روانشناسان و روانپزشکان، می‌توانند در کلینیک اعصاب و روان، به درمان بیماران بپردازند؛ اما این دو گرایش مربوط به سلامت روان، تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند! روانپزشکی، یک گرایش پزشکی است که به سلامت روان اختصاص دارد؛ افرادی که در این حوزه تحصیل می‌کنند، بر پیشگیری، تشخیص و درمان اختلالات روانی، عاطفی و رفتاری بیماران تمرکز دارند. این گروه از پزشکان از نظر عملکرد، با روانشناسان شباهت زیادی دارند؛ اما یکسان نیستند. در اصل، بخش مهمی از وظیفه روانپزشک، تجویز داروی مناسب برای بیمار است؛ معمولا افراد با اختلالات پیچیده روانی، باید تحت نظارت مستقیم یک روانپزشک درمان گردند.

تفاوت روانشناس و روانپزشک چیست؟

این در حالی است که، وظیفه اصلی روانشناسان کلینیک اعصاب و روان، ارائه مشاوره و پشتیبانی غیر پزشکی از بیماران است؛ البته معمولا ارزیابی شخصیتی بیمار و تست‌های اعصاب و روان، توسط روانشناسان انجام می‌گیرند! آن‌ها از طریق مشاوره و حمایت، به بیماران اعصاب و روان کمک می‌کنند؛ اما به هیچ عنوان، نمی‌توانند برای بیمار دارو تجویز کنند.

در یک کلینیک اعصاب و روان معتبر، گروهی از روانپزشکان و روانشناسان در همکاری با یکدیگر فعالیت دارند؛ به این ترتیب، اگر بیمار تنها به مشاوره درمانی نیاز داشته باشد، می‌تواند به جای روانپزشک با یک روانشناس در ارتباط باشد. اگر مشکل بیمار با روش‌های حمایتی قابل درمان نباشد، روانشناس او را به متخصص اعصاب و روان ارجاع می‌دهد؛ در نظر داشته باشید که، روانشناسان باید مدرک تحصیلی PHD، در زمینه اختلالات اعصاب و روان داشته باشند.

روانپزشک چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟

در کلینیک اعصاب و روان، تمامی بیماری‌ها و اختلالات روانی پیچیده، توسط روانپزشکان درمان می‌گردند؛ به طور کلی، روانپزشکان باید بیماری‌های دشوار و پیشرفته را از طریق برنامه‌های درمانی ترکیبی درمان نمایند. برخی از مهم‌ترین بیماری‌هایی که توسط روانپزشکان درمان می‌شوند، عبارتند از:

  • طیف اسکیزوفرنی و سایر اختلالات روان پریشی
  • اختلالات دوقطبی و مرتبط با آن
  • اختلالات مرتبط با تروما و استرس
  • اختلالات وسواسی جبری و مرتبط با آن
  • اختلالات افسردگی
  • اختلالات اضطرابی
  • اختلالات تغذیه و خوردن
  • اختلالات خواب
  • اختلالات جنسی
  • اختلالات مرتبط با مواد و اعتیاد
  • اختلالات شخصیت

روانشناس چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟

به طور کلی، روانشناس حاضر در کلینیک اعصاب و روان، در درمان‌های مشاوره‌ای به بیمار کمک می‌کند؛ به بیان دیگر، روانشناس نقش یک حامی را در حل مشکلات روانی دارد! برای مثال، هر یک از ما می‌توانیم، برای حل یکی از مشکلات زیر به روانشناس مراجعه کنیم:

  • هنگامی که احساسات، افکار یا رفتارهایی داریم که خارج از کنترل به نظر می‌رسند؛ تداوم این گونه افکار و احساسات، می‌تواند بر کیفیت زندگی احساسات و روابط ما تاثیرگذار باشد. برای مثال، می‌توان برای حل مشکلات عاطفی در روابط میان فردی، از یک روانشناس کمک گرفت.
  • در صورت بروز یک مشکل حاد که برنامه خاصی برای مقابله با آن نداریم؛ مانند بیماری سخت، طلاق، مرگ یکی از عزیزان و مسائل روانی در محیط کار.
  • در صورت استفاده از الکل یا مواد مخدر که می‌توانند به سلامتی، احساسات، روابط و مسئولیت‌های ما آسیب بزنند. در این صورت، روانشناس همان فرد دلسوزی است که باید به ما کمک کند تا افکار و احساسات خود را نظم دهیم.
  • وقتی احساس ناامیدی داریم؛ به طوری که از نظر ما زندگی بی‌ارزش است.

تفاوت کلینیک خصوصی اعصاب و روان با دولتی

انواع کلینیک اعصاب و روان، می‌توانند با تعرفه دولتی یا خصوصی خدمات درمانی را به بیماران ارائه دهد؛ اصلی‌ترین تفاوت کلینیک خصوصی اعصاب و روان با دولتی، در قیمت ویزیت و مشاوره این کلینیک‌ها است. مسلما هزینه ویزیت و مشاوره در کلینیک اعصاب و روان خصوصی، گران‌تر است! به همان نسبت نیز خدماتی که به بیماران ارائه می‌شود، کیفیت بالاتری دارند. یکی از مهم‌ترین مزایای مراجعه به کلینیک خصوصی اعصاب و روان، امکان دریافت نوبت در نزدیک‌ترین زمان ممکن است؛ در حالی که در کلینیک‌های دولتی، تجمع بیماران بیشتر بوده، و بنابراین امکان دریافت خدمات با کیفیت وجود ندارد. 

ضمن اینکه دریافت نوبت از کلینیک اعصاب و روان دولتی نیز، به صورت طولانی مدت انجام می‌گیرد؛ این مساله برای افراد با شرایط روحی نامناسب، می‌تواند خطراتی را در پی داشته باشد. یکی دیگر از مزایای کلینیک‌های اعصاب و روان خصوصی، این است که با اکثر روانپزشکان معتبر و شناخته شده همکاری دارند! بنابراین، بیماران به راحتی می‌توانند برای درمان نزد بهترین پزشکان اعصاب و روان، به کلینیک‌های خصوصی مراجعه کنند.

ویژگی‌های بهترین کلینیک‌های اعصاب و روان

زمانی می‌توان عنوان بهترین کلینیک اعصاب و روان را به یک مرکز نسبت داد، که از یک تیم تخصصی برخوردار باشد؛ به طور کلی، بیماری‌های اعصاب و روان، به تجهیزات خاصی نیاز ندارند! اما متدها و روش‌هایی که برای درمان بیماران به کار می‌روند، باید به روز و مطابق با تحقیقات علمی باشند. هر چه دانش و تجربه روانپزشکان و روانشناسان، در درمان و مشاوره بیماران اعصاب و روان بیشتر باشد، بیمار درمان با کیفیت‌تری را پشت سر می‌گذارد؛ ضمن اینکه در مدت زمان کوتاه‌تری، می‌تواند نتایج رضایت بخشی دریافت کند.

علاوه بر تبحر روانپزشکان و روانشناسان، کمک گرفتن از پرسنل حرفه‌ای و با اخلاق نیز از ویژگی‌های بهترین کلینیک اعصاب و روان است؛ بیماری که برای درمان اختلالات اعصاب و روان، به چنین کلینیکی مراجعه می‌کند، باید بیشترین حس اعتماد را نسبت به پزشکان و پرسنل مرکز درمانی داشته باشد؛ این حس اعتماد ایجاد نمی‌شود، مگر آن که یک تیم حرفه‌ای از هر نظر، در کلینیک اعصاب روان حضور داشته باشند.

کلینیک اعصاب و روان زیما درمان در تهران

یکی از بهترین کلینیک‌های اعصاب و روان در تهران، کلینیک زیمادرمان نام دارد؛ در این کلینیک، چند تن از پزشکان و روانپزشکان مطرح و معتبر حضور دارند! برای بیمارانی که به انواع اختلالات اعصاب و روان مبتلا هستند، مراجعه به این کلینیک خصوصی، می‌تواند بهترین راهکار باشد. پزشکان متخصص در این مرکز درمانی، با کمک مشاوره درمانی، دارو درمانی و استفاده از متدهای درمانی روز دنیا، به بهبود بیماران کمک می‌کنند.

کلینیک خصوصی زیما درمان یک کلینیک اعصاب و روان معتبر با تیمی تخصصی است. خدمات درمان با rTMS یکی از بهترین خدمات این کلینیک محسوب می‌شود.

یکی از مهم‌ترین امتیازات کلینیک اعصاب و روان خصوصی زیما درمان، برخورداری از دستگاه rTMS است! این دستگاه، امکان درمان اختلالات روانی با rTMS را فراهم می‌کند؛ تیم متخصصان کلینیک زیما درمان توانسته‌اند بیماران زیادی را با این روش و دستگاه، درمان نمایند. ضمن این که هزینه این نوع درمان در این کلینیک، از سایر مراکز درمانی بسیار کمتر خواهد بود! بهترین کلینیک اعصاب و روان، مرکزی است که بیمار می‌تواند به کمک بهترین روانپزشکان، سلامت روان خود را بهبود ببخشد؛ برای درمان انواع اختلالات روانی شامل افسردگی، استرس، وسواس و حملات پانیک، می‌توان به این کلینیک‌ها مراجعه نمود.

در نظر داشته باشید که یک کلینیک خصوصی اعصاب و روان مانند زیمادرمان، از نظر کیفیت خدمات، بسیار بهتر از کلینیک‌های دولتی است؛ هر چند برای دریافت خدمات از این کلینیک‌ها، ناچار به صرف هزینه بیشتری نیز هستیم؛ اما قطعا سلامت روان ما ارزش صرف کمی هزینه بیشتر را خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.